24.9.11

MAARCC JACCOBSSS RTW S/S 2011

PhotobucketPhotobucketPhotobucket


Skorna i någon slags cow boy liknande form som sedan slutade i plast kändes så sjukt fel på så många sätt. Kanske för att det påminner mig om 90 tal blandat med Hits for Kidz reklamerna och Space Monkeys och 70 tal och allt som inte bör vara i en skooo!

Dock var handväskorna minimalistiskt jätte snygga i blockfärger och stora spännen. Kan dock inte slita mig från min underbara, orange Marc by Marc Jacobs.

Frans - plast klänningen ( bild nr. 3 ) var som skorna way to much. NEJ STANNA VID KJOLEN. ( Som var snygg ) ( Men inte till toppen ) ( Jag är så sjukt positiv ). 

MOVING ON.
Bild nr. 4; såg vi inte den här i COS kollektion för ett tag sedan nu? Just sayin'.
Tyckte då att den ver sjukt exotiskt men gav mer intrycket av att ta på sig en våt dräkt. Vilket kanske var poängen med hela grejen men nej. Sluta avbryta mig. 

Marc Jacobs


Skjortan, handväskorna och fransarna i plast var nog favoriterna. Kapporna var också ett rätt så stort plus. Dock kändes en hel del av kollektionen lite over the top och trying to hard. Väldigt mycket plast, för mycket plast, fransar och rutiga mönster tryckta lite här och var.

 Inte samma Marc Jacobs anda som Daisy adsen eller den där lekfull heten. (Är jag ute och cyklar eller??)

Det fanns dock ett litet spår av hårbanden som Prada hade i våras (som var sjuuukt snygga!)


Har väldigt blandade känslor och är egentligen alldeles för trött för att skriva eller blogga. Läs ingenting, jag varnar er. Jag kommer ångra allt imorgon!!!

Inga kommentarer: