8.11.11

REBLOG


The Butterfly Project:
The Rules are:
1. When you feel like you want to cut, take a marker, pen, or sharpies and draw a butterfly on your arm or hand.
2. Name the butterfly after a loved one, or someone that really wants you to get better.
3. You must let the butterfly fade naturally. NO scrubbing it off.
4. If you cut before the butterfly is gone, you’ve killed it. If you dont cut, it lives.
5. If you have more than one butterfly, cutting kills all of them.
6. Another person may draw them on you. These butterflies are extra special. Take good care of them.
7. Even if you don’t cut, feel free to draw a butterfly anyways, to show your support. If you do this, name it after someone you know that cuts or is suffering right now, and tell them. It could help.
Photo by me. Fjärlien min kompis gjorde.
Jag gjorde det här med min vän mest för att hon har det svårt men också för min skull. Även om jag inte har det så svårt längre så känns det bra att ha ett bevis på att någon bryr sig så man kan göra det med någon som inte har det så svårt men man ändå vill visa att man bryr sig.Jag tycker att det här är ett jättefint sätt att stödja en vän eller någon annan nära. Känner mig lite som en kurator just nu men det är så viktigt att man får och ger bekräftelse just nu.Nu vill jag se fjärilar på alla mina läsare! Jag kommer försöka ha en ny varje dag för att det finns en chans att jag kan stödja någon främling.

All ära till Josefin på Josiesbook.blogg.se 

Tänkte att detta precis som Josefin skrev var en väldigt fin idé och kommer nog också att köra på den ett tag fram över, inte bara för folk som skär sig utan vänner och människor som mår dåligt, är deprimerade, känner sig utanför, dåligt självförtroende, eller som bara vill känna att någon bryr sig om just dig! Och klart att inte en fjäril gör någon som sitter lite ensam i ett hörn gladare. Men om du sprider detta vidare kanske vi alla kan få folk att känna att det finns någon som bryr sig och att vi alla tänker på hur vi är och beter oss mot andra!

Så sprid detta vidare till din blogg eller tumblr eller twitter eller facebook eller vad nu du har för konto!

1 kommentar:

Beata sa...

så fin idé, reblogginggggg!