15.2.12

MARC JACOBS FALL RTW 2012

Klickar in på style.com. Klickar upp kollektioner. Klickar in på Marc Jacobs. Vad som går igenom mitt huvud när jag ser första bilden: Oj, snygga skor. Fint med strumporna innanför. Siluett,  snygg knapp detalj, krage börjar närma mig halsen, halsduk, dolt ansikte. HATT. Där var det visst en hatt ja...
Fortfarande älskar jag skorna, och bling blinget. Något tveksam till kjolen men det är Marc Jacobs så han kommer undan. Men, hatten. Jag hat-älskar den. Det finns inget mitt emellan. Jag lägger huvudet på sned. Fy vad fult. Fast... Tittar lite närmre och kisar med ögonen. Men kanske ändå...
( Är det bara jag eller är det inte så mycket Johnny Depp i Alice i underlandet över den hära looken? )

Tvekar på skorna när de slog över i gult, ASHÄFTIG detalj på kragen på kappan. Skymtar jag ett par solglasögon under hatten? Hatten ja.
Älskar kappan, en av hattarna som det lutar mer åt ''jaaaa'' hållet bara för att den påminner mig om den där roliga katten i filmen Alice i undelandet. Länk till katten.
 Stickat kommer med i bilden, och en stor säkerhetsnål.
 THE STICKAT TAKES OVER. And add a snygg väska.
Hatten förvandlades till hår och byxorna fick print. Halsduken fick fransar och glittriga strumpor skymtar.
Förresten glittriga strumpor, har fastnat lite på det... Återkommer om detta senare.
Och glittret på strumporna har förökat sig, men inte bara det, byxorna har även blivit en aning längre.
Faktiskt var detta en av favvo looksen. jag gillar ju glitter och kappan är en aning Miu Miu liknande. hatten har även flippat så mycket vid detta lag att det slår över och blir coolt istället. Typ.
Häftigaste skorna och faktiskt. Här kompleterar hatten bara lokken. Den passar till. Favvo skorna.
Kragen under kragen på Lindsey Wicon och jag vill ha en skjorta med puffiga ärmar. Börjar till och med acceptera kjol och byxa tillsammans. Det här är ju snyggt. Ju.


Kanske? Jo, hela han är lite Marc Jacobs.

Nu bär det av till Twitter och loads av NYFW streetstylebilder.
Over and out.


Inga kommentarer: