21.2.12

MEANWHILE IN LONDON #2

Tomy Ton för Style.com under London Fashion Week är smått underbart. Jeansen är smått underbara, måste. MÅSTE fixa ett par till mig själv. Det här var episkt.
LONDON FW 2012 #3

Några färg och material favoriter; typ den glansiga baseball jackan, pälskappan eller mönstrade kavajer.
OCH, en munkjacka under en annan jacka, som ovan, får dig att se cool ut. Speciellt med Raybans till.
Gud vad mycket inspiration jag fick nu. Rastlös... Måste. Köpa. Kläder. Nu. Måste. Se. Cool. Ut. AHHHHHH... INSPIRATION OVERFLOW.

Tavi, lika cool som vanligt i hennes fina kläder. 
Sådär äckligt cool. 

LONDON FW 2012 #2Min favorit trend hittils som mode intresserad; katt trenden. IT'S AMAZING, och den lilla biten synlig mage bryter av så sjukt fint till de sedan fortsättande vita byxorna. IT'S AMAZING.
Jag vill ha en nu. Till mina snart inskaffade, håliga jeans.

Stickat, en trend jag också värdesätter högt tillsammans med det högblanka  baseball/ bomber/ biker  jackorna ( vilket jag kommer att återkomma om inom kort ). Förresten var den där väskan sjukt snygg.
LONDON FW 2012Fluffigt, allt från päls jacka till underbara skor, har beundrat dessa ett tag nu, oh, ser du nu förresten att hon stoppat in byxorna i skorna? Fenomenalt.
Vår egen, snygga Columbine Smille på modeveckan med en kamera över axeln. Jag lovar, det är så snyggt. PLUS att det får det att se sååååååhäääääär mycket proffsigare ut, liksom lite on the go sådära.

1 kommentar:

Joanna sa...

DET FÅR DET INTE ATT SE PROFFSIGT UT. Proffs sköter om sina kameror. OCH DET GÖR MAN INTE GENOM ATT INTE HA PÅ LOCKET PÅ KAMERAN (!!!!) MEDANS MAN GÅR. Kameran blir dammig och förstörs snabbare ifall man inte har ett UV-filter. Pusspårumpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. :DDDDDDDDDDD /MANSKASKÖTAOMSINAKAMERORLIKABRASOMSINABARN